Foto


Hoe verzenden wij uw bestelling?

Verzenden met GLS

Wordt een pakket met GLS verzonden, dan ontvangt u nadat het pakket  door ons meegegeven is aan de koerier van GLS een verzendbevestigingsmail waarmee u de zending kunt traceren.
Het pakket wordt normaliter de volgende dag bezorgd bij u.
Maar u kunt  bijvoorbeeld ook dezelfde dag tot 23:59 de levertijd aanpassen, of ervoor kiezen dat het pakket wordt afgeleverd bij een GLS pakketshop bij u in de buurt door in de verzendbevestigingsmail op de FlexDelivery link te klikken.

Zodra de status van de track & trace op Bestel staat of In bestelling, dan betekent dit dat het pakket in de bus is geladen en die dag afgeleverd wordt.
Normaliter levert GLS tussen 9:00 en 18:00. Op drukke dagen kan dit wat uitlopen. Klik om de bezorgtijd bij u te zien op TIJDVENSTER in de GLS mail.

Bent u bij aflevering niet thuis, dan probeert GLS het pakket bij de buren af te leveren. Hou hiervoor goed uw track & trace in de gaten, want hierin zal staan of het pakket bij de buren en welke buren is afgegeven. 

Het kan ook zijn dat GLS een briefje in de brievenbus stopt met daarin de vermelding dat het bij de buren is afgeleverd. 

Lukt het niet bij de buren, dan probeert GLS het de werkdag erop nogmaals bij u af te leveren, of u dient zelf een nieuwe afleverafspraak te maken met GLS. 

Mocht u geen nieuwe afspraak maken, dan gaat het pakket naar het dichtsbijzijnde depot. U zou hier het pakket af kunnen halen. U dient zich hiervoor te legitimeren..


Post.nl
Wanneer u op de Waddeneilanden woont verzenden wij met post.nl, zij rekenen geen extra kosten voor verzending Waddeneilanden.
Reken wel een extra dag voor levering op de eilanden, zeker wanneer er sprake is van extra drukte.
Incidenteel zullen wij er zelf ook voor kiezen om uw pakket te verzenden met post.nl, naar u, bijvoorbeeld indien een bestelling (pakket) van ons magazijn of leverancier af geleverd wordt.
Indien bijtijds besteld wordt uw bestelling meestal dezelfde dag verzonden, anders de volgende werkdag.

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 11.30 uur worden gedaan, zullen wij in ieder geval dezelfde dag nog verzenden .(niet op zaterdag)

Bij het product staat een indicatie van de levertijd. Een levertijd van 14 dagen wordt niet op dezelfde dag verzonden, u krijgt bericht wanneer uw bestelling klaar is voor verzenden.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten, de werkelijke verzendkosten worden altijd vermeld voor het bestellen.

Levering verloopt via de koerier van Post.nl of GLS,.
Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden, handtekening voor ontvangst is noodzakelijk